Ο ΠΟΠΑΥ ΚΑΙ Ο ΚYΡΙΟΣ JEFF KOONS (IN SERPANTINE)

Jeff K in Hyde Park, Photo by Sarah R
Jeff K in Hyde Park, Photo by Sarah Roesink

1 Ιουλίου, Hyde Park και περιμένουμε σε μια τεράστια ουρά για το celebrity show της χρονιάς. Ελπίζαμε τουλάχιστον σε σαμπάνια αντί του παραδοσιακού κρασιού πράγμα που αποδείχτηκε ψέμα… σε διάσημα σόου, αν σε καλέσουν, πληρώνεις εσύ το κρασί. Τα εγκαίνια ήταν γεμάτα άγνωστες σε μας διασημότητες-δεν διαθέτουμε ΤιΒι. Μόνο τη Stella McCartney γνωρίζαμε και αυτή αποδείχτηκε τόσο ντροπαλή στην όψη της φωτογραφικής μας μηχανής. Απ΄την άλλη ο Jeff φάνηκε πολύ εξοικειωμένος με τον φακό, κάτι αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς το made in heaven, με την τότε γυναίκα του Ilona Staller (κατά κόσμον Τσιτσιολίνα).

Serpantine Gallery opening
Serpantine Gallery opening

O Jeff φωτογραφίζεται με παιδιά
O Jeff φωτογραφίζεται με παιδιά

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο ΠΟΠΑΥ ΚΑΙ Ο ΚYΡΙΟΣ JEFF KOONS (IN SERPANTINE)”

  1. Ποιος να ναι ο κύριος Jeff K. ? Μια διασημότης, άγνωστη εν πολλοίς στους νεοέλληνες…Αν ενδιαφερθεί κανείς, ας ψάξει στο διαδίκτυο !

  2. Πριν έναν χρόνο, διαβάσαμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Στη Μαρία Αντουανέτα μπορεί και να άρεσαν. Γνωρίζουμε ότι αγαπούσε τα φανταχτερά, έντονα χρώματα, αν είχαν και κανένα χρυσό φιόγκο πάνω τους ακόμη καλύτερα. Οι σύγχρονοι Γαλάτες, όμως, έχουν διχαστεί. Ο Τζεφ Κουνς στις Βερσαλίες; Το τεράστιο μπαλονένιο του σκυλάκι στους κήπους του εθνικού τους μνημείου; Πολύ κιτς για να το χωνέψουν.

    /Users/vzeve/Desktop/dspphoto.jpeg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *